İş

Asus A3402 Hepsi Bir Arada Bilgisayar İncelemesi

Evet, asus . Adını özellikle dizüstü bilgisayarlar ve bilgisayar bileşenleri ile sık sık duyuyoruz. Ancak bunların dışında akıllı telefon, tablet, ağ ekipmanları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, bunların yanı sıra Hepsi Bir Arada BilgisayarAyrıca şöyle bilinir Hepsi Bir Bilgisayardapazarda lider bir marka.

Ürünlerini kaliteli malzeme ve bileşenlerle geliştiren ve tasarım noktasında özenle buluşturan Asus, bugün sofralarımızda olan isim. Asus A3402 Hepsi Bir Arada Bilgisayarve bu konudaki deneyimlerini bir kez daha masaya yatırıyor.

Şimdi, bu cihaz bir Hepsi Bir Arada PC, yani bir masaüstü bilgisayarın gücünü minimalist bir tasarımla birleştiren kompakt bir bilgi işlem çözümüdür. İhtiyaç duyduğu tüm temel bileşenleri ekranının arkasında tutar ve kutudan çıkar çıkmaz klavye ve fareyi prize taktığınızda kullanıma hazırdır. Farklı bir durum yok, ekstra kablo karmaşası yok, tamamen kompakt ve pratik bir çözüm. Kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra estetik olarak da hoş görünmektedir. Bunu ağırlıklı olarak tasarımıyla gösteren cihaz, özellikle kompakt yapısı nedeniyle sınırlı bir çalışma alanınız varsa kullanışlı veya minimalist bir çalışma alanıSeçiminiz buysa tam size göre bir model olacağına inanıyoruz.

Peki bu cihaz neler sunuyor? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan detaylara geçelim.

Intel Core i7 İşlemci ile Yüksek Performans

Bilgisayarın tasarımına ve çevresel özelliklerine geleceğiz ama önce teknik ekibinden ve performansından bahsederek başlamak istiyoruz. Çünkü sonuçta bu cihazda nasıl bir performans alacağınız değerlidir.

Asus, bu Hepsi Bir Arada Bilgisayarda Intel işlemcileri kullandı. Elimizdeki modelde ise Intel’in 12. nesil işlemci ailesinden. Intel Core i7-1255U işlemci dahildir. Bu işlemci hem performans hem verimlilik Odaklanarak değer gösterir. 10 çekirdekli bir yapıda tasarlanan Intel Core i7-1255U’nun bu çekirdeklerinden 2 tanesi performans odaklı çalışırken, 6 tanesi ise verimlilik odaklı çalışıyor. Böylece bu bilgisayar konut ve ofis kullanımlarında ihtiyaç duyulacak performans ve verimlilik kararlılığının yeterince kurulmasını sağlar. Öyle ki maksimum yükte çalışırken sadece 55W’a kadar enerji tüketiyor. Bu da bir dizüstü bilgisayar işlemcisinden çok farklı değil.

performans söz konusu olduğunda 4,7 GHz turbo frekansına kadar Intel Core i7-1255U, güç verimliliği öne çıktığında bile 3,50 GHz’e ulaşabilir. Bu sayede güç tüketen uygulamalarda, günlük işlerinizi yaparken ve sosyal medya gezintilerinizde optimum performans sağlar.

Bu noktada şunu söylemek gerekiyor: Asus A3402 için tek seçenek bu işlemci değil. Bu bilgisayarı istiyorsan Intel Core i5 ve Core i3 işlemciseçeneklerde olduğu gibi Intel Pentium ve Intel Celeron işlemciAyrıca seçenekler de alabilirsiniz.

Aynısı bellek ve depolama alanları için de geçerlidir. Bellek tarafına bakıldığında, 32GB’a kadar DDR4-3200MHz Farklı konfigürasyon seçenekleri olduğunu görüyoruz. Tek kanallı veya çift kanallı olarak yapılandırabilirsiniz. Depolama tarafında da geniş bir seçenek yelpazesi mevcut. Burada çift depolama tasarımının benimsenmesini özellikle beğendik. Yani bu cihaz aynı zamanda hem SSD hem HDDBu sayede hem hızlı doküman erişimi hem de büyük kapasite gereksinimleri karşılanmış olur. 128 GB’tan 512 GB’a kadar PCIe Gen3 SSD seçenekleri1 TB HDD size ihtiyacınız olan hızı sağlarken gerekli depolama alanı ihtiyacını da karşılar.

Asus A3402’yi hem günlük işlerimizde hem de ofis işlerimizde kullandık ve sonuçtan çok memnun kaldığımızı söyleyelim. Intel Core i7-1255U işlemci ile her türlü işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Hızlı SSD ile Windows 11 işletim sistemi saniyeler içinde açılır; İnternette gezinirken, evrak aktarım işlerinde ve ofis uygulamalarında sorunsuz kullanım sağlar. Grafik tarafında, Intel’in güçlü yeni nesil GPU’larından biri Iris Xe grafik birimi bulunur. Hafif görüntü düzenleme görevlerini de yapabilirsiniz. Tabii ki, bu cihaz bir oyun PC’si değil, ancak yine de PUBGbırak olsun, yiğitBunun gibi bilinen oyunları oynayabilirsiniz.

PUBG ve Valorant gibi online oyunlardan bahsetmişken Asus A3402’nin kablosuz bağlantı tarafında dual-band Wi-Fi 6 kullandığını ve Bluetooth 5.2’yi desteklediğini söyleyelim. Özellikle Wi-Fi 6 yeterli bir seçimdi çünkü bu yeni nesil kablosuz ağ teknolojisi W,-Fi 5’e göre 3 kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı sağlayabiliyor.

İnanılmaz Dar Çerçeveli NanoEdge Ekran

Evet bu kısımdan bahsettiğimize göre artık baktığınızda oldukça hoş görünen ekrandan ve etrafındaki tasarım detaylarından bahsedebiliriz.

Asus A3402’nin ekranına baktığınızda farklı bir monitör olduğunu düşünmeniz mümkün.

Asus A3402’nin ekranı gerçekten güzel bir görüntü sağlıyor ve bunu size geniş bir alanda sunuyor. Bu ekran son derece incedir. NanoEdge tasarımı mal sahibi. Yani ekran kenar çerçeveleri neredeyse yok. Bu sayede monitörün ekran gövde oranı yüzde 88 baz alınmış oluyor. Bu da daha geniş bir peyzaj alanı anlamına geliyor. Monitöre bu şekilde baktığınızda gözleriniz kenar çerçevelere takılmıyor.

Ekranın boyutu 23,8 inççözünürlük Full hd seviye. Bu ekran boyutu ve çözünürlük boyutu konut ve ofis kullanımı için idealdir. Panelin teknik maliyetlerinin ortasında, 1000:1 kontrast oranı ve 250 nit parlaklıkmaliyetleri içerir.

Bu da ortada güzel bir detay; Asus A3402’nin bu ekranı opsiyonel olarak özellikle dokunmatik olarak tercih edilebilir. Bu sayede kullanım noktasındaki deneyiminizi isterseniz daha sezgisel bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Ekranın paneli IPS’dir. IPS panelleri, renk doygunluğu ve canlılığının yanı sıra geniş görüş açıları sunmasıyla ünlüdür. Bu ekran aynı zamanda sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor ve 178 dereceye varan geniş bir görüş açısı sunuyor. Ayrıca güzel bir özelliği daha var: Asus, bu cihazda Splendid teknolojisini kullanarak ekranda gerçek hayattaki renkleri yeniden üretiyor. Bu teknoloji, en uygun peyzaj kalitesini sağlamak için görüntü optimizasyonu gerçekleştirir. Bu sayede renkler ekranda canlı ve net görünür.

Şık Tasarım ve Güçlü İletişim Seçenekleri

Asus A3402 All-in-One PC, tasarımıyla ekran görselliğini pekiştiren bir bilgisayar. Beyaz renk seçeneğinin yanı sıra siyah modeli de bulunmaktadır. Ekranın sağ alt kısmındaki gümüş renkli alan asus Logosu ile oldukça şık bir görünüm sağlar. Stand kısmında metalik gümüş tercih edilmiştir. Bu stand tasarımıyla hoş görünmekle birlikte ekranı da oldukça sağlam bir şekilde taşıyor; Ekranı istediğiniz açıya kolayca taşıyabilirsiniz.

Ekranın üst kısmına kamera için farklı bir bölüm eklendi. Burada HD çözünürlükte manzara üreten bir kamera var. Yanında yerleşik bir mikrofon var. Bu kısma birazdan döneceğiz.

Ekranın alt kısmına baktığımızda, kolay erişim için birkaç ilişkinin buraya yerleştirildiğini görüyoruz. İşte USB 2.0 bağlantı noktası ve kulaklık girişi. Ayrıca ekranın altında bir SD kart okuyucu olsun isterseniz Asus bu slotu opsiyonel olarak sağlıyor. Bu, özellikle fotoğrafa ve görselliğe ilgi duyan kişilerin epeyce tercih edeceği bir seçenektir.

Ekranın arkasını çevirdiğimizde burada da bir dizi kontak soketi ile karşılaşıyoruz. Asus A3402 bize temas noktasında oldukça geniş seçenekler sunuyor. Burada 3 adet USB 3.2 Type-A ve 1 adet USB 2.0 yanında 1 adet C Tipi bağlantı noktası var. görüntü aktarma noktasına yerleştirilir. 2xHDMI 1.4 Tema ile birlikte 2 farklı seçeneğimiz bulunmaktadır. Biri girdi, diğeri çıktı olarak kullanılır. Yani az önce de söylediğimiz gibi bu ekranı HDMI girişini kullanarak bir dizüstü bilgisayara bağlayabilir ve ikincil monitör olarak kullanabilirsiniz. Ya da bu bilgisayarın yanına başka bir monitör yerleştirip görüntüyü HDMI çıkışı üzerinden aktararak çift monitör kurulumuna geçebilirsiniz.

Gelişmiş Bas Refleks Hoparlörler

Şimdi, bu cihaz hakkında gerçekten sevdiğimiz bir şeyden bahsetmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi All-in-One PC’lerde ses kısmına pek önem verilmiyor. Kullanıcının bu tür cihazlarda harici bir hoparlör veya kulaklık kullanması daha olasıdır. Ancak Asus’un bu bilgisayarda sese odaklanması bu anlayışı değiştirmek üzere. Çünkü ses performansı bizi oldukça şaşırttı. cihazda 2 x 3W güçBu gelişmiş bas refleks hoparlörler, sürükleyici bir multimedya deneyimi sunar.

Bu dahili stereo hoparlörler, toplam 6W güç ile ve oldukça yüksek bir sese ulaşabilir. Ek olarak, Dolby Atmos da desteklendi. Bu sayede sesin sizi tamamen içine alması amaçlanır. Müzik dinlerken basların bozulmaması için daha düşük bir bas refleksinin kullanılması bu cihazda müzik dinleme keyfini artırıyor.

Asus Golden Ear ekibi tarafından geliştirildi ASUS SonicMaster ayrıca bu bilgisayar için özel olarak optimize edilmiştir. Bu, daha net vokaller ve derin bas için geniş bir frekans aralığında kaliteli bir ses sağlar. Ancak sadece müzik değil, doğal olarak SonicMaster’ı filmlerde ve oyunlarda da kullanabilirsiniz. Her 3 senaryoda da konuşmacıların kesinlikle atmosferi güçlendirdiğini söyleyebiliriz.

bir ses parantezi AI destekli gürültü engelleme teknolojisi açmak istiyoruz. Asus A3402 Hepsi Bir Arada Bilgisayar, yapay zeka ile geliştirilmiş gürültü engelleme teknolojisi içerir. Bu teknoloji, gelişmiş makine toplama teknikleri kullanır ve hem konuşmacının etrafındaki gürültüyü filtrelemek için bir yukarı akış işlevi hem de konuşmanın diğer ucundaki kişiden gürültüyü çıkarmak için bir aşağı akış işlevi içerir. Teknik söylemi bir kenara bırakırsak bu bilgisayarda yapacağınız manzaralı konuşmalarda size daha net bir ses deneyimi yaşatmayı hedefleyen bir teknolojidir. Kameranın yanına yerleştirilen mikrofon, sesinizi çevredeki gürültüden arındırarak karşı tarafa iletir ve karşı tarafın sesi size net bir şekilde ulaşır bu sayede uygun bir görüntülü görüşme deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, evinizin veya ofisinizin gürültülü bir ortamı varsa, bu cihazla çok fazla endişelenmenize gerek yok.

Çözüm

Evet, Asus A3402 Hepsi Bir Arada PC ile gerçekten hoş bir kompakt masaüstü seçeneği ortaya koydu. Tasarımı ile hoş ve minimalist duruyor, kompakt yapısı ile fazla yer kaplamıyor ve sadece 5.4 kilogramlık yükü ile istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Performans açısından ağırlıklı olarak kullanılan Intel Core i7 işlemci ve diğer çevre birimleri ile yeterince çalışır. Güçlü kontak seçenekleri ve özellikle hoparlörleri ile de elini güçlendiriyor. Nereden bakarsanız bakın, Hepsi Bir Arada Bilgisayar kategorisi için gerçekten güzel bir cihaz.

Kullanım alanı oldukça geniştir. İnternette gezinmek, e-postaları kontrol etmek, sosyal medyada vakit geçirmek, popüler içerikleri izlemek ve kolay ofis işlemleri gibi günlük aktiviteleri yapmak için iyi bir seçenek olacak ve aynı zamanda iş yapmak isteyen işletmeler, eğitim kurumları ve yaratıcı profesyoneller için de oldukça uygun. yer aç. Yani şık görünen bir bilgisayara sahip olmak istiyorsanız tam size göre olabileceği gibi performansı ve kompakt yapısı ile ofisler için de ideal. Öte yandan ihtiyaca göre konfigürasyon seçenekleri sunması da onu cazip kılan bir diğer unsur.

Sponsorlu İçerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler